Cargo va canta la Bucuresti pe 26 martie!

23 feb.    2.295     

Concert Cargo - 26 martie - Hard Rock Cafe

Legendara trupa Cargo va sustine un concert extraordinar joi, pe 26 martie, in clubul bucurestean Hard Rock Cafe! Evenimentul va incepe la ora 21:30.
 
Anul acesta, Cargo implineste 30 de ani de existenta! Infiintata la Timisoara in 1985, trupa a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat “Ziua Vrajitoarelor”.
 
La inceputurile anilor 2000, se lanseaza “Baga-ti mintile in cap”, sub egida MediaPro Music, iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat “XXII” ce contine 22 dintre piesele trupei.
 
Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat in 2013 de un mare succes la public. “A 5-a dimensiune” vorbeste “despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, potrivit lui Adi Barar, chitaristul trupei.
 
“In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.
 
Cei care vor fi prezenti la concertul din 26 martie pot asculta piese precum “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, „Nu mai am tigari” si multe altele.
 
Biletele pentru concertul Cargo pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului, la intrare. Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP, cu loc la masa, in fata scenei.
 
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei) si Hard Rock Cafe.
 
Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock.
 


Tag-uri: Bucuresti, Cargo, concert, Hard Rock Cafe, martie, Media Pro Music,Comentarii