Trooper Unplugged – Pentru tot ce-a fost

5 iul.    6.674     

Trooper Unplugged 23 octombrie 2015

În data de 23 octombrie, Trooper aduc în fața fanilor un spectacol mult așteptat – „Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost”. Evenimentul este unul restrâns, fiind scoase la vânzare doar 180 de bilete. Ineditul show va avea loc la teatrul Excelsior din București.
 
Trooper s-au prezentat pentru prima oară în variantă unplugged în 2004. Succesul a fost categoric și a făcut ca publicul să ceară în repetate rânduri reluarea conceptului.
 
Pentru concertul din 23 octombrie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment extrem de personal, cu piese din întreaga discografie și momente surpriză.
 
Coiotu’ a declarat: „Am așteptat ani de zile să punem din nou în scenă un concert unplugged. Mereu apărea ceva care să ne stea în cale. De ani de zile oamenii mă întreabă când avem de gând să facem un nou acustic. Iată că acum minunea se întâmplă. O să fie un eveniment foarte intim. Sunt 180 de bilete scoase la vânzare pentru 180 de oameni care vor să împartă acest moment unic cu Trooper. O să fie multă bucurie, însă vom fi și nostalgici, plini de amintiri… Cine a mai venit până acum la un unplugged Trooper știe despre ce vorbesc eu aici. Am ales piese din întreaga discografie; traversăm toate cele șapte albume. O să auziți câteva piese cântate foarte rar, dar nu au cum să lipsească nici cele consacrate.”
 
În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Yngwie Malmsteen etc.
 
Vor exista două categorii de bilete:
 
Red Ticket – 100 de lei (intrare generală, un tricou și 3 CD-uri din discografia Trooper);
 
Golden Card – 150 de lei (tricou, 3 CD-uri din discografia Trooper + card care oferă intrare liberă pe viață la orice concert ORGANIZAT de Trooper).
 
Biletele se găsesc exclusiv pe Iabilet.ro și în rețeaua Iabilet.


Tag-uri: 2015, concert, octombrie, Pentru tot ce-a fost, TROOPER, Unplugged,



Comentarii