Trupa Bere Gratis ne aduce o „Noapte calda” la inceputul primaverii

22 feb.    1.234     

Bere Gratis Concert 8 martie - Cinema Patria

Inca de acum cateva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul „Noapte calda”, romanul de dragoste al fiecaruia dintre noi. Anul acesta, trupa Bere Gratis pune in scena povestea ta de iubire, printr-un concert live emotionant, pe scena cinematografului Patria, duminica 8 martie, ora 19.30.
 
O „Noapte calda” care aduce mai aproape de sufletele fanilor emotie si muzica, intr-o evadare romantica din cotidian. La fel ca intr-un joc de sah, in care regina este cea mai puternica piesa de pe tabla, si in viata este valabila zicala „fara regine nu exista regi”, iar baietii de la Bere Gratis vor celebra ziua femeii alaturi de publicul prezent, intr-o seara magica cu un regal de muzica live.
 
Bere Gratis, trupa care prin muzica transmite mesaje despre incredere, speranta, dorinta si dragoste, face publicul sa le simta la aceiasi internsitate si reuseste sa captiveze audientele la fiecare aparitie, in care interpretarea live a fiecarei melodii are propria personalitate.
 
Daca in 2014 trupa a celebrat cei 16 ani de activitate pe scena muzicala romaneasca, printr-un concert in care inima trupei si inima publicului au batut la unison, concertul de pe 8 martie 2015 poarta numele hitului „Noapte calda”, cu care trupa Bere Gratis, in colaborare cu Sore, a cucerit topurile muzicale din Romania.
 
Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si Humanitas, reteaua magazinelor Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro.


Tag-uri: Bere Gratis, Cat Music, Cinematograful Patria, concert, live, martie, Noapte calda, trupa,



Comentarii