Cojo si Adrian Sina aduc duetul verii

8 mai    1.664     

Cojo & Adrian Sina - Zile bune zile rele

Anca Cojocaru – cunoscuta publicului sub numele de „COJO” – si-a unit fortele cu producatorul si managerul ei, Adrian Sina, pentru o colaborare in care se poate regasi orice ascultator.
 
”Zile bune, zile rele” a aparut ca un joc si din dorinta de a auzi un duet cu raspunsuri din partea ambilor artisti. Mesajul este unul simplu, direct, cu care oricine se poate identifica si are toate sansele sa fie hitul verii 2015 la radio si pe YouTube.
 
Noul single este lansat de Roton Music si este insotit de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar care a ales sa exprime versurile piesei compuse de Adrian si echipa lui printr-o reprezentare vizuala incarcata de emotie si care transmite un vibe american prin decorurile alese din studiourile Buftea.
 
Cojo apare mai dulce si mai suava ca niciodata si reuseste sa cucereasca privitorii instant si datorita look-ului fresh realizat cu ajutorul echipei de make-up, hair si imagine care i-au scos in evidenta candoarea si gingasia.
 
Pentru Adrian Sina, „Zile bune, zile rele” vine dupa o serie de hituri ce inca rasuna la radio. Intre timp, liderul Akcent sustine zeci de concerte in Europa si Asia cu hitul „Dilemma”.
 


Tag-uri: Adrian Sina, CoJo, lansare, Roton Music, single, Zile bune zile rele,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii