Denisa Trofin lanseaza single-ul „Oxigen”

2 dec.    1.245     

Denisa Trofin - Oxigen

Muzica este oxigen! Denisa Trofin lanseaza primul videoclip din cariera si single-ul „Oxigen”, o frumoasa balada de dragoste.
 
„Oxigen” este compusa de catre Mario Stoica, Lucian Stana, Ciprian Blaga si Mihai Doru Pop, iar videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu.
 
„Piesa a aparut datorita lui Mario Stoica si lui Blazon, care au creat o piesa exact pentru sufletul meu. Traiesc aceste versuri si cred ca asta e secretul oricarei piese. Sunt sigura ca oricine are o persoana pe care o poate considera ‘oxigen’ si de care are nevoie in fiecare clipa a vietii sale.
La filmari a fost foarte bine, pentru ca am lucrat cu o echipa exceptionala. Am filmat 2 zile la rand si, sa fiu sincera, mi-a placut mult sa fiu in centrul atentiei. :) Am fost incantata de ideea clipului inca de la inceput pentru ca este un videoclip de imagine, prin care am pus in evidenta pasii pe care orice fata ii face pentru a impresiona prin feminitate”, declara Denisa.
 
Printre orele de la liceu, dar si multe activitati recreative, scena este ca oxigenul pentru Denisa Trofin. Drept dovada sunt zecile de premii, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, concerte, cat si participarea in castingul unor piese de teatru.
 


Tag-uri: Cat Music, Denisa Trofin, Oxigen,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii