Ed Sheeran lanseaza un nou hit de milioane

24 oct.    1.538     

Ed-Sheeran-Thinking-Out-Loud

Zilele trecute, Ed Sheeran a lansat cel mai recent single „Thinking Out Loud”, piesa care a reusit sa stranga in mai putin de 24 de ore, 2,5 milioane de vizualizari pe canalul youtube.
 
Cu toate ca au trecut doar cateva zile de la lansare, piesa se anunta a fi hit, situandu-se deja in primele locuri la vanzari pe iTunes, bucurandu-se de stralucitul loc 1 in Irlanda si Noua Zeelanda. In Australia, se situeaza pe locul 2, Suedia a clasat-o pe locul 9, iar in Canada este in continua crestere trecand de locul 17.
 
„Thinking Out Loud”, o balada romantic, este scrisa chiar de tanarul artist alaturi de Amy Wadge si descrisa de cantaret ca fiind „piesa ce va insoti multi indragostiti la altar”.
 
Piesa poate fi regasita pe cel de-al doilea album al cantaretului „X”, album ce se afla in fruntea clasamentului la vanzari pe iTunes in Marea Britanie. Alaturi de acest hit, albumul proaspat lansat contine si hiturile „Sing” si „Don’t”, piese de mare succes pe piata internationala.
 
Pentru videoclipul piesei, Ed s-a pregatit intens, vreme de 3 luni luand lectii de dans si repetand coregrafia, insa rezulatul demonstreaza ca aceasta munca asiduua a meritat.
 


Tag-uri: Ed Sheeran, hit, lansare, Thinking Out Loud,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii