Lost Frequencies lanseaza o reinterpretare originala a celebrului hit “What is Love”

18 Mar    23     

Lost Frequencies - What Is Love 2016

Lost Frequencies pregateste noi surprize pentru fani. La doar o saptamana dupa ce a dat start-ul pre-comenzilor pentru noul album „Less Is More”, Felix de Laet, cunoscut publicului sub numele de Lost Frequencies, a daruit publicului un nou single.
 
„What Is Love” este hit-ul care in cei 23 de ani de la lansare nu si-a pierdut farmecul, si acum in reinterpretarea Lost Frequencies va cuceri publicul de pretutindeni.
 
Single-ul, sub numele de What Is Love 2016, este insotit de un videoclip surprinzator si cool.
 
Desi hit-ul a fost lansat inainte ca Felix sa fie nascut, tanarul superstar belgian a reusit sa se demonstreze publicului ca merita sa reinterpreteze clasicul hit. Dupa ce doi ani in urma a cucerit industria cu mega hit-ul „Are You With Me”, „Reality” si „Beautiful Life” si a fost premiat cu numeroase discuri de aur, platina si a acumulat peste 1 miliard de stream-uri in Spotify, artistul, aflat in pragul lansarii primului sau album este mai hotarat ca niciodata sa cucereasca chart-urile de muzica.
 


Tag-uri: Lost Frequencies, Roton Music, What Is Love 2016,


Distribuie !!!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisFlattr the authorShare on RedditShare on TumblrBuffer this pageShare on StumbleUponPrint this pageEmail this to someone

Similar

DJ Project lanseaza single-ul ...

28      DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se vad

Proiect K1 celebreaza 20 de an...

28      K1 feat Clanker Jones - Fata verde

Dara lanseaza single-ul „...

29      DARA - Onto You

Comentarii