Mr. Vik lanseaza single-ul „Cocaine”

14 iun.    1.442     

Mr Vik - Cocaine

Miscari senzuale, dans in sincron, versuri catchy in limba spaniola… se anunta o vara foarte pasionala! Tu ti-ai pregatit miscarile de dans pentru vara aceasta? Cu siguranta noul single al lui Mr. Vik te va inspira si te va insoti la mare, la soare, in cluburi, oriunde.
 
Single-ul „Cocaine” este compus de catre Mr. Vik, alaturi de Blazon si Tamy, care a contribuit si cu vocea pe melodie. Regizat de catre Boier Bibescu si Stella, videoclipul este exemplul perfect de coregrafie pe ritmurile piesei „Cocaine”.
 
O coproductie Cat Music si Sprint Music, „Cocaine” este primul single lansat oficial de catre Mr. Vik, care a colaborat pe partea de productie pentru numeroase piese pana in prezent.
 
„Pasiunea pentru muzica am descoperit-o la varsta de 14 ani. La 18 ani, cand am ajuns in Bucuresti si am urmat cursurile facultatii de Arhitectura si Urbanism, am intalnit o echipa de tineri talentati si am infiintat un studio de inregistrari, unde am inceput sa si produc muzica, nu doar sa o cant. In studioul meu de inregistrari, Million Vibes Studio, am compus si piesa Cocaine”, declara Mr. Vik.
 
In plus, printre pasiunile artistului se numara si antropologia, iar in 2011 a fost in Ecuador si Brazilia pentru a aprofunda studiile din domeniu. Tot acolo a inteles mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.
 


Tag-uri: Cat Music, Cocaine, lansare, Mr Vik, single, Sprint Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii