Otilia lanseaza o noua piesa in acelasi stil care i-a adus recunoastere internationala

11 nov.    1.263     

Otilia - Diamante

Otilia lansează o bijuterie de piesa, Diamante si un videoclip pe masura, in acelasi ritm dance latino care i-a adus recunoasterea internationala si reprezinta trademark-ul ei pe scena muzicala.
 
Otilia Bruma a atins culmile succesului in Romania si peste hotare cu piesa Bilionera, piesa care a ocupat topul clasamentelor muzicale din Romania, Turcia (9 saptamani la rand), Grecia, Bulgaria, Cipru dar si alte tari. Acest debut de succes a adus-o alaturi de Inna si Alexandra Stan in lista celor mai cunoscute si populare cantarete din Romania pe plan international.
 
Dupa aceasta au urmat alte piese de succes, Aventura fiind o continuare pentru Bilionera, poveste cu care a cucerit in mod special si iremediabil Polonia.
 
Artista de 23 de ani originara din Suceava, care cocheteaza cu muzica din copilarie, are o energie aparte pe care o transmite fanilor prin piese dansante pe tonuri de raggaeton si latino, „Diamante” aliniindu-se cu usurinta in serie.
 
Diamante este o creatie speciala care a reunit o echipa notorie: muzica si versurile au fost compuse de Deepside Deejays, Pink Elephants si Damsa Dragos Alexandru, iar aranjamentul muzical asigurat de Pal Claudiu Ramon. Piesa a fost produsă de Metropolitan Records Studio, iar regia videoclipului a fost semnata de Alex Ceausu.
 
Legat de piesa, Otilia a declarat ” prezinta un mesaj de dragoste adresata tuturor celor care se iubesc sau au iubit. Versurile se refera la puritatea iubirii care este asimilata cu cea a diamantului”.
 
Ritmul energic si mișcarile senzuale cuceresc din primele secunde ale videoclipului, iar pana la finalul piesei mai mult ca sigur vei fredona alaturi de Otilia versurile.
 
Te invitam sa asculti noul single „Diamante” si sa te lasi prins de ritmurile de dans din videoclip.
 


Tag-uri: Diamante, JHaps Records, Metropolitan Records, Otilia, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii