Sa fie Amira „Lonely”?

5 ian.    1.517     

Amira - Lonely

Noua senzatie de pe scena muzicala din Romania, Amira, un nume cunoscut datorita popularei piese „Le-am Spus Si Fetelor”, lanseaza astazi o piesa, care speram sa-i alunge tristetea si singuratatea si sa o aduca mai aproape de fani.
 
Cu o voce unica si un timbru special, Amira reuseste sa cucereasca din primele secunde ale oricarei piese. Tanara cucereste prin profunzimea cu care traieste fiecare interpetare.
 
Pe numele real Bugheata Amira Florentina, Amira este din Bucuresti, are 22 de ani si in prezent este studenta la Universitatea de Muzica Bucuresti.
 
Cunoscuta datorita piesei „Le-am Spus Si Fetelor” o colaborare cu Lidia Bubble , pe ritmuri de raggaeton si cu un refren usor, adolescentin si catchy, tinerele interprete s-au bucurat de un succes urias, aducandu-i Amirei o armata de fani, incantati de fiecare data cand ii aud vocea.
 
Tanara interpreta a reusit sa castige simpatia si admiratia lui Adrian Sina, Akcent, care ii este mentor in prezent, fiind si producatorul primului ei single.
 
Talentul Amirei in combinatie cu munca si determinarea sunt cheia reusitei, iar „Lonely” va ramane la sigur doar titlul piesei de debut, fanii si admiratorii alaturandu-se tinerei in viitoarea ei cariera de succes.
 


Tag-uri: Akcent Music, Amira, Lonely, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii