directia 5 iti face „Cel mai frumos cadou” la concertul din 8 Martie 2016 de la Sala Palatului

26 feb.    6.599     

Cel-mai-frumos-cadou-Directia-5-8-martie-2016

Muzica este cel mai frumos cadou, iar directia 5 te asteapta pe 8 martie 2016, ora 20:00, la Sala Palatului, cu numeroase daruri: cantece noi sau piese cunoscute, in interpretari clasice sau variante reorchestrate, alaturi de invitati surpriza.
 
Concertul „Cel mai frumos cadou” va fi o seara de neuitat, in care evadezi din cotidian si vibrezi la intensitate maxima alaturi de directia 5 si invitatii sai. Din lista nu vor lipsi piese ca „Plin de furtuni”, „Intr-o zi”, „Cel mai frumos cadou”, piesa ce da si titlul concertului, „Te iubesc” (feat Alinka Printesa Rock’n’Roll), lansate in 2015.
 
Cei 6 membri te invita intr-o calatorie fantastica pe taramul muzicii si in care te vei bucura, alaturi de persoana iubita, de cele mai frumoase declaratii de dragoste.
Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu vor celebra 8 martie printr-un regal de muzica live, in care romantismul se va imbina perfect cu pop-rock-ul.
 
Biletele se gasesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, dar si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro


Tag-uri: 2016, 8 martie, Cat Music, Cel mai frumos cadou, concert, Directia 5,Comentarii