3 Sud Est si Inna lanseaza clipul piesei „Mai stai”

2 iun.    1.457     

3 SUD EST feat. INNA

Zile triste. Dorinta unei povesti de dragoste vesnice. Dependenta de persoana iubita. Clipe pline de emotie. Daruire si devotament. Un gol. Dragostea ne inalta, dragostea ne coboara. Trecem de la extaz la agonie, de la fericire la tristete si nu ne mai raman cuvinte.
 
Daca in urma cu cateva zile lansau single-ul „Mai stai”, care intre timp are peste 2 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, 3 Sud Est si Inna lanseaza videoclipul piesei „Mai stai”.
 
O coproductie Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music si Global Records, single-ul „Mai stai” contine refrenul unei piese compuse in urma cu cativa ani de catre Play & Win si lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a pastrat doar refrenul, iar restul melodiei este compus de catre Laurentiu, Viorel si Mihai si productia muzicala ii apartine lui Laurentiu Duta.
 
Videoclipul oficial al single-ului „Mai stai” este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar filmarile au avut loc intr-o fabrica dezafectata din Bucuresti, intr-un decor dezolant, in care personajul principal este disperarea.
 
Imediat dupa terminarea filmarilor pentru videoclip, baietii de la 3 Sud Est au plecat intr-un turneu in Canada, unde au sustinut concerte in principale orase. In plus, de la mega-concertul de la Sala Palatului, din luna martie, cele doua trofee din cadrul premiilor Radio Romania si pana la colaborarea cu Inna si lansarea noului videoclip, membrii trupei 3 Sud Est au inceput in forta anul 2015.
 
Cel mai recent single al Innei, „Diggy Down”, a ocupat timp de 4 saptamani consecutiv locul 1 in Romania si acumuleaza peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Inna urmeaza sa plece in primul ei turneu in Canada si continua seria concertelor in Europa.
 


Tag-uri: 1ArtistMusic, 3 Sud Est, Cat Music, Global Records, inna, Mai stai, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii