AC/DC, pe prima pozitie cu albumul „Rock Or Bust”

18 ian.    1.604     

ACDC - Rock or Bust - Album

Al 15-lea material discografic al trupei AC/DC, albumul „Rock Or Bust”, a ajuns pe prima pozitie in peste 10 tari, in prima saptamana de cand a fost lansat.
 
Albumul „Rock or Bust” a primit Discul de Platina in Germania, Australia, Franta, Austria, Polonia, Elvetia si Discul de Aur in Belgia, Ungaria, Noua Zeelanda, Suedia si este cel mai bine vandut album international de 10 ani incoace. In plus, materialul discografic al trupei se afla deja in top 5 in Noua Zeelanda, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda si Ungaria.
In SUA, „Rock Or Bust” a debutat pe pozitia a 3-a in topul Billboard Top 200, cu peste 174.000 de unitati vandute in prima saptamana.
 
Produs de catre Brendan O’Brien si mixat de catre Mike Fraser, albumul „Rock Or Bust” contine 11 piese si i-a facut pe critici sa-l declare un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai AC/DC.
 
Ambele single-uri, „Play Ball” si Rock Or Bust”, continua sa fie difuzate in multe tari din lumea intreaga, iar videoclipul pentru „Play Ball” a adunat peste 4.9 milioane de vizualizari pe YouTube.
 


Tag-uri: AC/DC, album, Rock Or Bust, top, top-uri,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii