Admiral C4C lanseaza single-ul „Drop the boom”

29 mart.    1.455     

Admiral-C4C-Drop-the-bomb

Dupa ce saptamana trecuta a cantat in deschiderea concertului lui Dr. Alban intr-un club din Romania, Admiral C4C lanseaza o piesa reggae-dancehall – Drop the boom”.
 
Single-ul este compus de catre Admiral C4C si reprezinta aprecierea artistului pentru dansatori, pentru dragostea, implicarea si efortul depus in munca lor cu artistii.
 
“Drop the boom este o piesa cu si despre dansatori, cei pe care ii vedem in cluburi sau pe ringurile de dans evoluand spectaculos pe muzica noastra si, deci, promovand-o prin maniera lor de exprimare artistica”, declara Admiral C4C.
 
Videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu, iar in rolurile principale, pe langa Admiral C4C, ii putem vedea pe Daniela Crudu, dansatorii semifinalisti de la Bulgarii au talent, trupa de dans Lions Crew, regina dansului dancehall Simona Mereu si trupa de dans Prestige Dance.
 
Cantaretul de origine nigeriana a lansat primul sau single in anul 2000, alaturi de o trupa numita The Kanaan-Knightz. In 2013, a fost premiat la categoria Best Nigerian Reggae / Dancehall Artist in Europe in cadrul premiilor Nigerian Music Awards. In 2014, Admiral C4C a mai lansat alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul „Boom Bang”, un feat cu Roxana Nemes, iar in prezent lucreaza la un nou album, care va include piese reggae, dancehall, cu influente electro-pop si house.
 


Tag-uri: Admiral C4C, Cat Music, Drop the boom, lansare, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.796      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.489      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.351      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii