Adrian Sina isi spune povestea vietii lui in „Tu m-ai dat gata”

2 oct.    2.018     

Adrian-Sina-Tu-m-ai-dat-gata

Dupa sase luni in care a marcat trei hituri no.1 in calitate de solist si compozitor, Adrian Sina lanseaza cel mai important videoclip din cariera sa de pana acum. Trendsetter-ul muzical al anului 2014 vine cu „Tu m-ai dat gata”, cea mai frumoasa declaratie de dragoste a anului.
 
„Piesa ii este dedicata in totalitate celei mai frumoase femei pe care o cunosc, cea care mi-a furat inima si m-a dat gata. Am avut emotii uriase la filmari, poate cele mai mari emotii pe care le-am avut vreodata intr-un videoclip. A fost un moment special si sincer, sper sa ajunga la inimile voastre.” – a spus Adrian despre „Tu m-ai dat gata”.
 
Videoclipul „Tu m-ai dat gata” este gandit pe un scenariu scris de Adrian in regia lui Iulian Moga. Piesa a fost compusa si produsa in studiourile Premium Artist, fabrica de hituri de unde au iesit Maxim, Lidia Buble dar si noile single-uri de toamna de la Anda Adam, Alexandra Ungureanu sau Xonia.
 
Adrian isi indeamna fanii sa intre pe paginile de Facebook Adrian Sina Official si Akcent si sa impartaseasca parerile despre acest videoclip.
 


Tag-uri: Adrian Sina, lansare, Tu m-ai dat gata,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii