Akcent aduce cea mai HOT colaborare cu cea mai HOT artista din Balcani!

20 sept.    1.725     

Akcent & Galena - Te Quiero

Dupa ce a depasit pragul de peste un miliard de vizualizari pe YouTube cu hiturile lansate pana acum, Akcent aduce cea mai HOT piesa a verii alaturi de Galena, cea mai HOT si cea mai iubita artista din Balkani.
 
Cel mai difuzat artist masculin si cea mai difuzata artista feminina din Balkani s-au reunit in studioul Premium Artist din Bucuresti pentru „Te Quiero”, o piesa fenomen, la granita dintre culturi si stiluri muzicale.
 
Videoclipul TE QUIERO a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Sofia cu una din cele mai tari echipe video din Europa si a folosit o tehnologie avansata pentru a reda dinamismul si detaliile HD, rezultand intr-un efect vizual foarte sexy care sustine si potenteaza ritmurile pasionale ale noului HIT Akcent si Galena.
 
Piesa este un cocktail de stiluri muzicale, ingloband elemente balcanice senzuale, influente sud-americane, precum si beat-uri specifice muzicii pop moderne.
 
Sound-ul piesei a influentat si viziunea regizorala asupra dansurilor din videoclip. Sub indrumarea a doua coregrafe care au cunoscut succesul creand miscarile de dans ale unei emisiuni foarte populare din Italia, cei 30 de dansatori implicati fac o demonstratie de forta a mobilitatii si energiei, interpretand mai multe stiluri, de la tango la street dance, de la arabesque la dansul la bara, care se va alatura in curand sporturilor olimpice.
 
Adrian Sina, liderul Akcent, se declara foarte incantat de aceasa colaborare: „De cand am vazut-o pe Galena live intr-unul din multele show-uri pe care le-am sustinut in Europa, am avut in cap o idee pentru o super-colaborare insa nu indrazneam sa ii propun. Insa ea m-a cautat si a zis ca ii plac la nebunie hiturile Kamelia, Boracay si Dilemma si vrea sa facem un HIT care sa rupa in toata lumea.”
 
Galena este una dintre cele mai populare artiste din zona Balcanilor cu numeroase hituri la active si cu o agenda concertistica extrem de bogata.
 
Galena este prima artista din Bulgaria care a atins cifra de 15 milioane de vizualizari la o piesa interpretata in limba materna.
 


Tag-uri: Akcent, Galena, Premium Artist, Roton Music, Te Quiero,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii