Akcent lanseaza DILEMMA

28 ian.    1.669     

Akcent - Dilemma

La un an dupa succesul global care a devenit single-ul KAMELIA (top 10 in 10 tari din Europa, Asia si Africa), AKCENT revine cu un nou single si un videoclip special: DILEMMA.
 
Videoclipul DILEMMA a fost filmat timp de trei nopti in Hong Kong, fiind o premiera in cariera lui Adrian, liderul proiectului romanesc cu cele mai multe hituri in top 10 in Romania.
 
„Am incredere in fanii mei asa cum ei au incredere in mine. DILEMMA incepe un nou capitol in istoria Akcent iar pentru 2015 am multe multe surprize. A fost magica atmosfera de la filmari si am incercat sa completam mesajul piesei, sa redam DILEMMA si misterul cu care ne confruntam in fiecare relatie.” – a declarat Adrian.
 
Noul single Akcent are toate ingredientele pentru a fi cea mai tare piesa romaneasca a anului atat la radiourile si in cluburile romanesti dar si peste hotare. Piesa a fost compusa si produsa de Adrian Sina si echipa de hitmakeri de la Premium Artist, aceeasi echipa care a lucrat „Sarutari criminale” si „Vreau sa te” (Maxim), „Noi simtim la fel” (Lidia Buble & Adrian Sina), „Gloante oarbe” (Anda Adam) si multe alte hituri.
 
DILEMMA este raspunsul la toate intrebarile celor aproape 4 milioane de fani de pe pagina de Facebook Akcent. Artistul a devenit al treilea cel mai popular brand din Romania si cel mai puternic barbat pe Facebook in tara natala.
 
2015 anunta un nou sound si mai multe turnee in India, Pakistan si Turcia pentru Akcent.
 


Tag-uri: Adrian Sina, Akcent, Dilemma, lansare, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii