AKCENT lanseaza zece videoclipuri intr-o zi si un album nou: LOVE THE SHOW!

9 nov.    1.183     

Akcent - Love The Show

Adrian Sina devine primul artist roman care lanseaza cel de-al doilea album vizual, in stilul facut popular de Beyonce – fiecare piesa e insotita de un videoclip special. Liderul AKCENT continua succesul proiectului cu zece clipuri noi pe care le prezinta fanilor din toata lumea pe YouTube!
 
„Fanii sunt cei care au un cuvant de spus in tot ce fac eu. Am inteles dorinta lor ca vor sa traiasca muzica AKCENT ca o experienta, sa primeasca un intreg concept iar albumul LOVE THE SHOW aduce o multime de piese noi, sound-uri noi si videoclipuri diferite, menite sa creeze o anumita stare. VOI sunteti cei care veti alege urmatorul single si urmatorul hit, eu creez muzica dar fanii sunt cei care fac hiturile pe YouTube, in Shazam, la radio si in cluburi! Multumesc tuturor celor au incredere in mine, enjoy the music & love the show!”, declara Adrian.
 
Peste 50 de oameni au fost implicati in productia pieselor si a videoclipurilor de pe albumul LOVE THE SHOW. 16 colaboratori vocali, 10 videoclipuri noi, 8 voci masculine, 7 voci feminine si 3 bonus trackuri ce au strans deja peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Toti acesti oameni au fost reuniti de Adrian si echipa lui talentata in studiourile AKCENT Music acolo unde sunt produse zilnic hituri noi.
 
Lidia Buble, Amira, Reea, Aza, Sandra N, Tamy, Veo, Cojo, Lazy, Andrei Vitan, Jordan, Mike Miller, Hi-Mode, Molitor, Galena si Meriem si-au pus „akcent”-ul alaturi de Adrian pe noile melodii.
 
Videoclipurile au fost gandite si regizate de echipa NGM Creative: Bogdan Paun si Alex Muresan alaturi de Catalin Alionte. Cei trei tineri creativi au lucrat cu Adi si casa de discuri Roton si la albumul anterior – „Around the world” – ce a strans peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube din opt videoclipuri.
 
AKCENT pregateste un nou turneu mondial de promovare al albumului LOVE THE SHOW ce include deja concerte in SUA, India, Pakistan, Rusia, Turcia, Albania, Grecia, Bulgaria, Spania. Pentru Romania, Adi a lansat deja un show live cu trupa, o alternativa pentru concerte ce va fi sustinuta printr-un spectacol exploziv ce va fi anuntat in curand.
 
LOVE THE SHOW album tracklist
 
01. AKCENT Feat. Lidia Buble – Serai
02. AKCENT Feat. Amira – Push
03. AKCENT Feat. Reea & Aza – Phou Phou
04. AKCENT Feat. Tamy & Reea – Boca Linda
05. AKCENT Feat. Sandra N & Veo – Se Thelo
06. AKCENT – Bounce
07. AKCENT Feat. CoJo, Lazy & Vitan – Sofia
08. AKCENT Feat. Jordan – Deeply In Love
09. AKCENT & Hi-Mode Feat. Mike Miller & Molitor – Feelings
10. AKCENT Feat. Andrei Vitan – Maria Maria
 
Bonus tracks:
 
11. AKCENT Feat. Sandra N – Amor Gitana
12. AKCENT & Galena – Te Quiero
13. AKCENT Feat. Meriem – Dilemma
 


Tag-uri: Akcent, Boca Linda, Bounce, Deeply in Love, Feelings, Love The Show, Maria Maria, Phou Phou, Push, Se Thelo, Serai, Sofia, Visual Album,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.583      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii