Ale Blake lanseaza single-ul “Latin Heart”, feat Hevito.

20 oct.    1.274     

Ale Blake feat Hevito - Latin Heart

Dupa hiturile lansate alaturi de Sasha Lopez si Broono, Ale Blake lanseaza primul single din cariera solo, „Latin Heart”, in colaborare cu Hevito.
 
Piesa a fost compusa de catre Ivan Caragia si produsa impreuna cu Sasha Lopez, iar videoclipul a fost filmat in mai multe locatii din Turcia, printre care o plaja pustie, dar si in Istanbul. Regizorul videoclipului este Bogdan Daragiu, cel cu care Ale Blake a lucrat si pentru videoclipurile “Kiss You”, „Girls Go La”, piese care au ocupat prima pozitie in topurile muzicale din Spania si Italia, in 2014.
 
In plus, formula Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de publicul din intreaga lume, din America Latina, pana in Asia si Europa.
 
Hevito a colaborat recent cu Gipsy Casual si Ralflo pentru piesa „Negra Linda”, iar colaborarea cu DJ Sava pentru single-ul „Bailando” cucereste topurile din tara si strainatate. In urma cu cateva zile, a fost lansat remixul „Bailando”, realizat de catre Dr. Kucho.
 


Tag-uri: Ale Blake, Cat Music, Hevito, Latin Heart,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii