Alessandra da lovitura pe piata muzicala cu un hit de vara: „Eres mi vida”

5 iul.    1.920     

Alessandra - Eres mi vida

O noua revelatie muzicala, Alessandra, lanseaza astazi o piesa care marcheaza schimbarea stilului muzical abordat pana acum. „Eres mi vida” este dozata deopotriva cu emotii, pasiune si culoare.
 
„M-am simtit foarte bine in timpul filmarilor pentru clip, a fost interesant faptul ca atunci cand filmam in acea curte interioara, care seamana cu un cartier din America Latina, s-au adunat foarte multi spectatori pe la geamuri si pe langa noi. La un moment dat au inceput sa danseze si sa ne intrebe ce piesa e asta, le placea foarte mult si astfel am avut primul feedback direct de la public cu privire la Eres mi vida. Sper sa bucure in continuare de aprecieri la fel de mari”, a marturisit Alessandra.
 
Artista in varsta de doar 18 ani a inceput sa cocheteze cu muzica inca de la 4 ani, iar pana in prezent si-a trecut in palmares nu mai putin de 15 trofee la concursuri nationale si internationale. Alexandra Stanciu, pe numele sau real, este pasionata si de actorie, avand la activ cateva roluri jucate pe scena Teatrului municipal „Gheorghe Pastia” din orasul sau natal, Focsani.
 
La doar 16 ani a facut primii pasi in industria muzicala, iar sub numele Yonna a lansat mai multe piese din 2013 pana in prezent.
 
Acum a decis ca a sosit momentul pentru o schimbare a genului muzical lansand astazi o prima piesa ca Alessandra alaturi de Mixton Music si Roton Music.
 


Tag-uri: Alessandra, Eres mi vida, Mixton Music, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii