Alex Parker este noul AS din maneca lui Marius Moga

28 oct.    1.194     

alex-parker-tropical-sun

Alex Parker este cel mai tanar, fresh si inovativ producator al momentului si ne ofera, inca de la single-ul de debut, „Tropical Sun”, un sound electro ce rupe tiparele genului si care il transforma intr-un adevarat „as in maneca” lui Marius Moga!
 
„‘Tropical Sun’ este o piesa de vara, plina de energie, compusa de Alex Parker cu mine in studiourile DeMoga Music, inca din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an sa o perfectionam, am facut 10 variante de mix, master, pana ne-a placut atat de tare incat sa o ascultam pe repeat, ceea ce sper sa faceti si voi. :-) Cred foarte mult in „Tropical Sun” si in talentul lui Alex Parker!” spune Marius Moga
 
Piesa este compusa inca de anul trecut de Parker si Marius Moga, in studiourile DeMoga Music, iar videoclipul este regizat de Iulian Moga.
 
„Tropical Sun”, o productie marca Roton Music, este o piesa ce imbina mai multe stiluri muzicale care efectiv te ridica de pe scaun si posibilul hit al verii lui 2016!
 
Videoclipul este menit sa arate puterea muzicii bune, capabila sa ne transforme in oameni care nu se tem sa isi elibereze trupul si sa danseze pana la ultima suflare.
 
Puterea muzicii lui Parker se datoreaza anilor in care a experimentat diferite cai de a obtine cel mai bun sound. Chiar daca acesta este primul lui single, „Tropical Sun” este rodul muncii artistului care creeaza muzica de la o varsta frageda, jongland cu sunetele ca un magician.
 
Parker a reusit sa isi dezvolte un sound aparte care se ridica la cele mai inalte standarde ale industriei muzicale internationale si care implineste si dorinta publicului de a se lasa patruns de energie si emotie atunci cand asculta muzica. Secretul lui este combinarea elementelor unor genuri diferite intr-un „tot” muzical armonios.
 
Primul contact al lui Alex cu muzica s-a intamplat pe cand el avea doar 6 ani si lua, riguros, lectii de pian de la un vecin. La 13 ani, Parker deja sustinea concerte alaturi de o trupa rock.
 
De atunci, Alex a calatorit in toata tara, dar si in Europa, insotit de diverse formatii si aducand un mix de genuri, de la pop la metal, totul in timp ce isi dezvolta abilitatile in sound design, productie muzicala si masterizare.
 
Alex Parker este un artist apreciat de toti muzicienii cu care a mai lucrat. Multi spun ca tanarul producator ar putea fi un vizionar in ceea ce priveste calitatea de a face muzica perena, dinamica si tulburatoare. „Tropical Sun” vorbeste de la sine!
 


Tag-uri: Alex Parker, DeMoga Music, Marius Moga, Tropical Sun,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii