Alexandra Stan lanseaza „Ecoute”

5 ian.    1.460     

Alexandra Stan - Ecoute feat. Havana

Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single „Ecoute”, un featuring cu Havana, in creierul muntilor, inconjurata de zapada. La initiativa artistei, intreaga echipa s-a inarmat cu haine groase pentru a merge in zona Obarsia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des in copilarie impreuna cu familia din partea mamei, care isi are radacinile acolo.
 
Filmat in luna martie, cand pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripetii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe varful muntelui era imposibil cu masina, frumoasa cantareata a fost trasa cu ratrakul impreuna cu echipa ei. Mai mult, au fost nevoiti sa transforme refugiul salvamontistilor de la Transalpina Ski Resort intr-o camera de make-up si dressing pentru a fi gata de filmare.
 
In videoclipul „Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile „Dance”, „Cherry Pop”, „We Wanna” etc, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.
 
„Cred ca intr-o viata anterioara am fost zeita. Piesa „Écoute” e foarte orientala, mi se potriveste de minune si imi place sa o numesc „dansul iubirii”. „Écoute” e despre dragostea pura, fara bariere, care nu te limiteaza”, a marturisit Alexandra Stan despre noul ei single.
 
Single-ul „Écoute” uneste culturi, mai ales ca Alexandra Stan e romanca, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) si Sorin Seniuc (Romania).
 
Havana a depasit granitele tarii cu hiturile lor „Vita bella” si „Que sera, sera”, iar acum Alexandra Stan prezinta trupa si fanilor ei, prin colaborarea lor pentru piesa „Écoute”.
 


Tag-uri: Alexandra Stan, Ecoute, Global Records, Havana, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.992      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.636      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.503      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii