Alexandra Stan si Inna fac echipa cu Daddy Yankee pentru single-ul „We Wanna”

29 iul.    2.099     

Alexandra Stan & INNA feat. Daddy Yankee - We Wanna

Cunoscute la nivel internațional încă de la primele lor piese, Alexandra Stan și Inna continuă să mențină aprinse inimile fanilor din întreaga lume prin noi produse muzicale, apariții publice, concerte, festivaluri și campanii umanitare.
 
După ce au bătut lumea în lung și în lat, din Japonia până în America Latină și din USA până în Australia, cele două artiste românce lansează o nouă provocare playlist-urilor de radio și de club: single-ul „We Wanna”, o colaborare promițătoare cu interpretul hitului „Gasolina”, Daddy Yankee, nominalizat la Grammy Awards (2005) și artist de succes, la rândul lui, în America Latină și în întreaga lume.
 
Însă nu doar Alexandra Stan, Inna și Daddy Yankee au recunoașteri internaționale, ci și echipa de producție implicată în acest poiect. Printre compozitori se numără Axident, renumit pentru hituri precum „Wiggle” (Jason Derulo) sau „Fireball” (Pitbull), Jacob Luttrell, „responsabil” de succesul lui Enrique Iglesias cu „Tonight (I’m Lovin’You)”și Thomas Troelsen, producătorul danez al cărui aport l-am văzut în „We Are One (Ole Ola)”- cu Pitbull și Jennifer Lopez, devenit imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal (2014).
 
Single-ul „We Wanna” se lansează împreună cu videoclip, acesta fiind filmat atât în România, cât și în Puerto Rico.
 
Atmosfera este una de distracție molipsitoare, generată în mod special de cele două personaje feminine, Alexandra Stan și Inna, care merg împreună la club, încingând acolo toate spiritele, dar mai ales pe cele masculine.
 
Regia videoclipului este și ea o colaborare reușită, între Khaled Mokhtar, Dimitri Caceaune și David Gal, cu fiecare dintre ei ambele artiste având colaborări anterioare.
 
Coregrafia poartă semnătura lui Emil Rengle și a lui Cristian Miron, cunoscuți pentru amprenta pe care și-o pun pe show-urile și formulele de scenă ale celor două artiste, Alexandra Stan și Inna.
 
Despre această colaborare, Alexandra Stan mărturisește: „Sunt foarte încântată de această colaborare. Simt că este un nou început pentru mine. Piesa îmi place la nebunie, iar de INNA nici nu mai are rost să mai spun. Le mulțumesc managerilor noștri că au făcut posibil acest lucru. Îl consider drept un cadou de ziua mea, care e pe 10 iunie. Și este cel mai frumos cadou”, încheie artista.
 
De cealaltă parte, Inna completează: „Abia am așteptat să lansăm clipul piesei și cred că nu am fost singura entuziasmată :) Citesc în fiecare zi comentarii pe rețelele de socializare în care oamenii își exprimă bucuria colaborării dintre mine și Alexandra … „We wanna dance” și nu e întâmplător, doar amândouă ne-am născut la mare, acolo unde vacanța este vacanță, iar distracția e ca la ea acasă!”
 


Tag-uri: Alexandra Stan, Daddy Yankee, Fonogram Records, Global Records, inna, Roton Music, We Wanna,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii