Alexandra Stan suceste mintile a zeci de barbati in clipul „I did it, Mama”

23 ian.    1.253     

Alexandra Stan - I did it Mama

Dupa ce toata vara Alexandra Stan a stat pe primele locuri in topurile din Italia, Turcia si Japonia cu „We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna si Daddy Yankee, continuand apoi cu feat-ul „Motive” alaturi de Dorian, artista lanseaza acum „I did it, Mama”, o piesa rebela si indrazneata, o replica la mentalitatea conservatoare a unora dintre parinti.
 
Single-ul este produs de David Ciente, Marco & Seba, impreuna cu producatorii suedezi Json Chanel si Eric Turner, cunoscut pentru colaborarile lui de succes cu Tinie Tempah (Written in the stars) si Inna (Bop Bop).
 
In videoclipul senzual si incitant, regizat de Bogdan Daragiu, Alexandra Stan joaca rolul femeii fatale, irezistibila in fata mai multor tipologii de barbati, de la modele, motociclisti pana la jucatorii de rugby de la CSA Steaua Bucuresti.
 
Despre noul ei single si videoclip, Alexandra Stan marturiseste: „‘I did it, Mama’ este o piesa de stare mai rebela, pe care parintii nu o inteleg din prima sau au tendinta sa o judece. Insa toata piesa are un aer optimist, e dinamica si te face sa dansezi instant. Expresia „I did it, Mama!” este spusa cu mandrie si cu bucuria ca am reusit! As zice ca e un mix intre reggaeton, European pop si balcanic. Si la filmarile videoclipului m-am simtit foarte bine, ca o zeita absoluta, cu zeci de barbati misunand in jurul meu timp de 24 de ore”.
 
Alexandra Stan s-a lansat in 2009 cu single-ul „Lollipop”, insa „Mr. Saxobeat” a propulsat-o in piata muzicala internationala, cucerind topurile din peste 20 de tari si ocupand locul 1 in cel mai important clasament muzical din lume, Billboard, timp de 6 saptamani. Au urmat turnee in toata lumea, de la Noua Zeelanda si Australia, pana la USA, Canada, Mexic, Japonia, Turcia, Europa etc.
 
Un succes notabil l-a obtinut si in Japonia, unde a ocupat prima pozitie in topurile muzicale la doar doua ore de la lansarea single-ului „Cherry Pop”. De asemenea, artista romanca a fost no. 1 si la categoriile „best song” si „best video” cu piesa „Dance”, extrasa de pe albumul „Unlocked”. Cu sute de concerte in intreaga lume, Alexandra Stan s-a implicat si in campanii umanitare si ecologice, propunandu-si sa aduca un zambet pe buzele celor care ii asculta muzica si ii urmaresc activitatea.
 


Tag-uri: Alexandra Stan, Global Records, I Did It Mama, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii