Alexandra Ungureanu canta „Cups Song” alaturi de elevii din Transylvania College

27 sept.    1.811     

Alexandra-Ungureanu-Transylvania-College

Inceputul unui nou an scolar nu este intotdeauna un motiv de bucurie pentru elevi, insa Alexandra Ungureanu ne arata ca scoala poate fi si distractiva, atunci cand copiilor le sunt incurajate initiativele creative.
 
Pentru ca isi doreste foarte mult sa promoveze educatia muzicala in scoli, Alexandra a initiat un proiect care sa-i implice si pe copii, in mod activ. Ea a inregistrat primul cover din Romania al popularei piese „The Cup Song” apartinand Annei Kendrick, la care a filmat si un videoclip.
 
Videoclipul, al carui scenariu si regie poarta semnatura Mihaelei Andoni, este o premiera absoluta in Romania si implica peste 100 de elevi care invata la Transylvania College din Cluj, de la ciclul primar si pana la liceu.
 
Clipul spune povestea unor copii din clasele primare care o strecoara pe artista in scoala cu scopul de a da o petrecere de ramas bun pentru cei care absolva liceul si urmeaza sa inceapa o noua etapa a vietii lor.
 
Copiii, fie ca sunt la ore, in laborator sau la piscina, isi pregatesc cu grija paharele de plastic si reusesc sa o acompanieze pe Alexandra, batand din palme si in pahare si tinand perfect ritmul cantecului.
 
„Ma bucur şi le mulţumesc elevilor pentru răbdare, pentru că ştiu că s-au pregătit foarte mult cu acest Cup Song şi mi-aş dori să se mai facă şi în alte şcoli lucruri asemănătoare, pentru că până la urmă merg pe ideea de discipină, de implicare a copiiilor într-un proiect care înseamnă comunicare”, a declarat Alexandra.
 
 


Tag-uri: Alexandra Ungureanu, cover, Cups, elevi, Transylvania College,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.728      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.428      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.287      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii