Alexy lanseaza single-ul „Da-mi dragostea”

6 sept.    1.355     

Alexy - Da-mi dragostea

Alexy lanseaza “Da-mi dragostea”, un single produs tot de Daniel Antonescu care semneaza si regia videoclipului. Versurile si linia melodica au fost compuse de Loredana Casvadan – DeMoga Music. “Piesa descrie inceputul unei povesti de dragoste, flirturile si nesiguranta pe care o avem noi fetele cand vine vorba de barbati. Ea este o femeie puternica cu personalitate care nu vrea sa fie jucata pe degete de el, barbatul de care s-a indragosti.“, a spus Alexy.
 
Videoclipul a fost filmat in 3 locatii diferite si special pentru clip a fost construita o spirala de 8 metri la care a lucrat o intreaga echipa. “Atunci cand te indragostesti esti fericita, totul ti se pare mai colorat si exact asta am vrut sa redam in clip, fericire si bucurie, sa ilustram exact culorile din sufletul unei femei indragostite. Ne-am distrat de minune pe toata durata filmarilor datorita numarului mare de participanti: dansatori, bikeri, actori, ajutoare de platou, coregrafi. A fost o nebunie totala si sper ca acest feeling sa-l simtiti si voi cand urmariti videoclipul.”, a completat Alexy.
 
Pentru a afla mai multe despre Alexy si a fi la curent cu activitatea ei artistica, urmariti fb.com/ alexymusicofficial.
 


Tag-uri: Alexy, Da-mi dragostea, Red Clover Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii