Alina Eremia lanseaza un nou single „Played you”

11 mai    2.065     

Alina Eremia - Played You

Îndrăgita cântăreaţă Alina Eremia lansează astăzi un nou videoclip plin de energie, pentru piesa „Played you”! „Odată cu noul meu single, schimb puţin stilul muzical cu care v-am obişnuit. ‘Played you’ este o melodie cu un sound fresh, care te ridică la dans. În plus, are un mesaj în care se poate regăsi orice cuplu”, a explicat Alina.
 
Filmările, în regia lui Khaled, au durat peste 18 ore. „Deşi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat să nu resimţim frigul. Am avut alături de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, şi Global Records, alături de care am făcut această producţie, care s-au asigurat ca totul să decurgă conform planului”, a mai spus Alina.
 
Clipul prezintă momente coregrafice spectaculoase: „Mi-am dorit să punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, aşa că am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafică, foarte solicitantă de altfel, şi la o parte dintre membrii Anturaj, o gaşcă de dansatori foarte talentaţi care au pus în evidenţă mişcările de dans”, a spus artista.
 
Pe platourile de filmare, Alina a avut alături o echipa de profesionişti care au avut grijă că lookul său să fie unul impecabil. „Corina Hera mi-a făcut machiajul, demonstrându-mi încă odată că sunt pe mâini bune, styling-ul a fost realizat de bună mea prietenă, Liana Obancea, iar pentru hairstyling am convins-o pe Elena Tudor din echipa ‘Te cunosc de undeva’ să îşi lase imaginaţia să lucreze”, a declarat cântăreaţa.
 
„Played you” este compusă de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, care a mai compus pentru LMFAO (‘Party Rock’), Corey Chorus, care a lucrat cu Rihanna sau Demi Lovatto şi Georgia Ku Overton, care a compus pentru Inna.
 


Tag-uri: Alina Eremia, Global Records, lansare, Media Pro Music, Played You, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.850      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.390      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii