Allexinno & Starchild ne invita la dans intr-un decor luxuriant

27 sept.    1.507     

Allexinno & Starchild - Baila Macarena

„Senorita”, „Joanna”, „Bailamos” sunt hiturile ce au adus in atentia publicului duo-ul Allexinno & Starchild in ultimii ani, ajungand in fruntea clasamentelor din Romania dar si din Bulgaria, Albania, Serbia, Turcia, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Spania si multe altele.
 
In 2015 Allexinno & Starchild revin cu o piesa dance, electrizanta, cu ritmuri inspirate din piesele latino-fenomen ale anilor ’90. Ideea clipului le apartine lui Allexinno & Starchild; cei doi au dorit sa ilustreze atat mesajul piesei „Deschide-ti sufletul si danseaza” indiferent de tara in care traiesti, cat si sa transmita un mesaj de multumire pentru cei care le sunt alaturi si le urmaresc cariera, dansatoarele sexy ce apar in videoclip purtand in loc de tricouri steagurile nenumaratelor tari unde Allexinno & Starchild au cunoscut succes.
 
Filmarile videoclipului au avut loc in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti. Aceasta dateaza din 1891 si acopera o suprafata de 17,5 hectare cu peste 10.000 specii de plante. Sera Veche a Gradinii Botanice a fost construita dupa modelul Serelor din Liege (Belgia). Pavilionul a fost avariat in perioada ambelor razboaie mondiale, in 1976 fiind inchis pentru public iar in 2011 a fost reabilitat, fiind gandit ca un colt de padure tropicala.
 
Proiectul Allexinno & Starchild a luat fiinta din anul 2010, Allexinno (Dj compozitor), Starchild (solist, compozitor), punand bazele unei colaborari frumoase si de durata. Pe parcursul ultimilor ani, duo-ul a participat si la succesul altor artisti, Starchild colaborand alaturi de Sunrise Inc pentru superhitul „Lickshot”, in timp ce Allexinno a remixat piese pentru Everything But The Girl, Narcotic Sound, Florin Chilian, Smiley si altii.
 
Allexinno & Starchild se bucura deja de succesul piesei „Baila Macarena” ce se canta la radiouri din Bulgaria, Albania, Grecia, Turcia si Azerbaijan, cei doi fiind invitati in saptamanile urmatoare pentru a sustine show-uri in cele mai populare cluburi de pe litoralul acestor tari.
 


Tag-uri: Allexinno, Baila Macarena, Roton Music, Sprint Music, Starchild,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii