Alyxx Dione lanseaza primul ei single „Chingalinga”

22 mai    1.705     

Alyxx Dione feat. Jason Derulo - Chingalinga

Pregateste-te pentru noua senzatie a muzicii pop – Alyxx Dione!
RCA Records si Future History Records au anuntat lansarea primului single ALYXX DIONE, in colaborare cu Jason Derulo.
 
Piesa „Chingalinga” este compusa de catre Jason Derulo, alaturi de Sean Douglas, Jason Evigan, Jonas Jeberg si produsa de catre Jonas Jeberg si Jason Evigan. Videoclipul oficial al piesei va fi lansat luna aceasta, iar primul album al artistei la sfarsitul anului 2015.
 
Artista, in varsta de 22 ani, a inceput sa cante si sa inregistreze piese inca de la varsta de 11 ani. ALYXX este primul artist semnat la casa de discuri ‘Future History’, label creat de catre Jason Derulo si managerul sau Frank Harris.
 
„Sunt extrem de mandru si emotionat sa prezint tuturor propriul meu label, dar si pe Alyxx Dione. Colaborarea mea cu Frank a inceput in urma cu multi ani, insa abia acum am decis sa lansam un record label si sunt incantat ca Alyxx Dione este primul nostru artist. Suntem entuziasmati de colaborarea cu RCA Records si ne dorim sa lucram impreuna la numeroase proiecte de succes.
 
Single-ul „Chingalinga” este deja in magazinele digitale si este in continua urcare in topul celor mai viralizate piese de pe Spotify din Franta, Finlanda, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, SUA, Norvegia.
 


Tag-uri: Alyxx Dione, Cat Music, Chingalinga, Future History Records, Jason Derulo, lansare, RCA Records, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.552      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii