AMI iti spune “Te-astept diseara”

5 mart.    1.769     

AMI - Te-astept diseara

Dupa ce ultima piesa a ocupat primele pozitii in topurile muzicale, AMI revine in atentia noastra cu un nou single, “Te-astept diseara” . Cu un fan base puternic si cu zeci de milioane de vizualizari pe youtube , AMI poate fi declarata una dintre cele mai apreciate voci din Romania.
 
“Te-astept diseara” este o piesa draga mie, piesa ce transmite foarte multa emotie. Am incredere ca si cei de acasa vor avea aceeasi parere cand o vor auzi.” spune AMI.
 
Artista a inceput sa cante inca din copilarie iar de la varsta de 8 ani sa studieze si vioara, participand la numeroase competitii unde a castigat de multe ori locul 1. Astfel ca, pe langa visul de a canta cu vocea, AMI si-a dorit sa aiba piese in care sa cante si cu instrumentul ei preferat. ‘Te-astept diseara’ este prima dintre ele in care artista si-a inregistrat vioara si cu siguranta nu va fi ultima.
 
Clipul piesei “Te astept diseara” , este un clip de stare, regizat de Florin G. Botea, in care o vedem pe AMI, senzuala, asa cum ne-a obisnuit.
 
“Te astept diseara” este compusa de Adi Colceru si produsa in studioul Dav7Music.
 
“Cred foarte mult in “Te astept diseara” si nu ma opresc aici, spun asta fiindca in perioada ce urmeaza am pregatit mai multe surprize pentru cei care ma asculta. “
 
AMI e devenit cunoscuta datorita hitului ’Trumpet Lights’, care a adus-o in topul favoritelor publicului romanesc. Printre hiturile lansate de ea se numara ‘Playa En Costa Rica’, ‘’Deja vu sau ‘ 3 Lucruri’ in colaborare cu Grasu XXL, produse tot in studioul Dav7 Music de Adi Colceru.
 


Tag-uri: Ami, DAV7Music, Media Pro Music, Te-astept diseara,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.777      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.467      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.327      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii