Amna si Robert Toma privesc spre viitor „In Oglinda”

6 dec.    1.834     

Amna feat. Robert Toma - In oglinda

Indoiala si teama de la inceputul relatiei, care adeseori ne incatuseaza sentimentele, este spulberata atunci cand primim semene ca dragostea ne este impartasita. Exista, deci, „au trait fericiti pana la adanci batraneti”?
 
Dupa colaborarea pentru single-ul „Adios Amor”, Amna si Robert Toma s-au reintalnit, s-au lasat purtati de val si au pus pe hartie povestea de dragoste a doi tineri care spera ca dragostea lor va trece peste orice obstacol.
 
Cei doi artisti au lucrat, si de aceasta data, cu drag si entuziasm, Robert declarand: „Colaborarea cu Amna a fost din nou o experienta deosebita. Pe langa faptul ca este o persoana talentata, este si o fire foarte ambitioas. Are multe, multe calitati”. „Este o reala placere sa lucrez cu Robert”, a adaugat frumoasa cantareata.
 
Frumusetea fizica stim ca este trecatoare, dar oare si iubirea este oarba, asa cum se spune?!
 
Piesa „In oglinda” a fost compusa de Marius Moga, Robert Toma si Liviu Teodorescu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu.
 
„Cred ca multi oameni se vor regasi in versuri. Piesa pune „in oglinda” frumusetea versu trecerea timpului si evidentiaza faptul ca dragostea adevarata invinge timpul”, este de parere Robert.
 


Tag-uri: Amna, DeMoga Music, In oglinda, Robert Toma, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.849      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.389      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii