Anastasia lanseaza single-ul “Te iert”

2 oct.    1.724     

Anastasia-Te-iert

Pentru momentele din viata ta in care ai fost cu lacrimi pe obraz, pentru sperantele desarte, pentru promisiunile mincinoase, pentru ezitari, taceri si razbunari, Anastasia lanseaza o piesa melancolica, dar in acelasi timp plina de forta – “Te iert”.
 
Single-ul “Te iert” este cea de-a doua piesa lansata si compusa de catre insasi Anastasia, dupa “E nebunie” si aduce o schimbare de stil muzical, de la ritmurile reggae la cele pop, dar pastreaza sinceritatea nonsalanta a artistei.
 
“Am ales impreuna cu Vanotek ca dupa primul single “E nebunie” sa lansam o piesa cu un mesaj sensibil, cu inima deschisa, un mesaj pozitiv care este si o poveste reala, traita de foarte multi oameni, inclusiv de mine. este al doilea single si totodata a 2-a compozitie proprie, versurile si linia melodica imi apartin, iar piesa este produsa de catre bunul meu prieten si producator Vanotek (Smash Production)”, declara Anastasia.
 
Pentru lyric-video-ul “Te iert”, realizat de catre echipa Creathieves, Anastasia abordeaza acelasi look cu influente pin-up, iar versurile motivationale sunt ilustrate si prin atitudinea artistei.
 
Odata cu lansarea noului single, Anastasia a luat decizia sa se mute din Timisoara in Bucuresti, pentru a lucra in studio noi piese, inspirate din experiente de dragoste ce isi lasa amprenta asupra noastra.
 

Anastasia – Te iert (Audio)

 


Tag-uri: Anastasia, audio, lansare, Te iert,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.521      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.385      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii