Anca Florescu revine cu o piesa in limba romana

2 dec.    1.868     

Anca Florescu

Dupa ce ne-a cucerit cu single-ul „Hearts Collide”, un pop britanic cu textul in limba engleza si un sound inedit pentru piata muzicala din Romania, Anca Florescu lanseaza melodia „Canta inima mea”.
 
Compus de catre Randi si Sandor Biro, noul single, „Canta inima mea”, pastreaza esenta genului muzical cu care talentata artista a revenit in muzica romaneasca si cu care a participat in finala Eurovision Romania.
 
„Cu toate ca in ultima vreme sunt implicata in proiecte la teatru, am revenit la muzica, pentru ca ne-a fost dor de un cantec cu versuri in limba romana. Ma bucur ca l-am gasit la momentul potrivit. Multumesc baietilor de la Famous Production pentru frumoasa colaborare si pentru prietenie. Povestea continua!”, declara Anca Florescu.
 
Anca Florescu imbina cariera muzicala cu lumea filmului si teatru, dar si cu viata de familie. De-a lungul timpului, frumoasa artista a avut roluri in filme ca „Si caii sunt verzi pe pereti”, „Ceva bun de la viata”, in seriale si show-uri de televiziune, iar anul acesta face parte din distributia musicalului „West Side Story – Manifestul unei generatii”, un spectacol de Razvan Mazilu.
 


Tag-uri: Anca Florescu, Canta inima mea, Cat Music, lansare, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii