Anda Dimitriu isi cauta iubirea alaturi de Spike

13 nov.    1.254     

Anda Dimitriu feat. Spike - O parte din mine

Anda anunta startul operatiunilor de cautare pentru o Parte din ea, daruita cu dragoste, dar care a lasat-o incompleta si cu multe semne de intrebare. Si fiindca alaturi de un prieten de nadejde este mai usor, Spike este acolo sa-i ofere sustinere
 
Anda Dimitriu si-a inceput cariera in muzica la frageda vârstă de 6 ani, în Tip Top Minitop, experienta ce s-a dovedit doar inceputul unui frumos drum in care a cucerit atat publicul, dar si pe excentricul Marius Moga la Vocea României.
 
Fiindca este o luptatoare determinata sa invinga obstacolele care i se pun in cale, Anda a reusit sa treaca cu bine peste probleme de sanatate, astfel că acum ne putem delecta cu colaborările ei pline de succes cu Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo, lista la care se adauga acum si Spike.
 
Primul ei single „Pentru totdeauna” a fost un mesaj de atentionare ca o data auzindu-i vocea, va ramane pentru totdeauna intiparita in memorie.
 
Anda ne daruieste azi o piesa dedicata persoanelor aflate in cautarea iubirii. Vocea ei suava, versurile lirice si pline de trairi asigura din start un loc fruntas pentru piesa in chart-urile muzicale din aceasta primavara.
 
Mesajul piesei nu va lasa indiferent pe nimeni, fiecare regasindu-se cu usurinta in versurile scrise de Marian Dorobantu si Spike pe muzica lui Vlad Lucan. De productia piesei s-au ocupat cei de la Atom Music.
 
Legat de melodie, Anda a declarat „Este o piesa foarte aproape de sufletul meu si o colaborare care inseamna mult pentru mine, avand in vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atasat de piesa inca din stadiul de idee, povestea din ea fiind si povestea mea in mai multe momente din trecut. Sper sa ajunga in inimile voastre! ”
 
Va invitam sa ascultati noua piesa Anda Dimitriu feat Spike si sa ne alaturam duo-ului in cautari.
 


Tag-uri: Anda Dimitriu, Atom Music, O parte din mine, Roton Music, Spike,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii