Andreea Balan vrea sa reinventeze show-ul de dans in televiziune

12 mai    1.589     

Andreea Balan - Baila

Pentru prima data in ultimii 2 ani, Andreea Balan vine cu un videoclip in care promoveaza ceea ce o diferentiaza de oricare alta artista din Romania: coregrafiile spectaculoase create chiar de ea.
 
In premiera absoluta pentru productiile de televiziune din Romania. Andreea Balan va incerca sa reinterpreteze in fiecare dintre show-urile TV la care este invitata in zilele viitoare acest videoclip, iar asta va implica un tur de forta: vor fi patru minute de spectacol, mai multe trupe de dansatori si 4 schimbari de costume, in timp real.
 
Noul single Baila are un videoclip cu patru stiluri de dans, 10 dansatoare si … 100 de costume. Ideea videoclipului ii apartine Andreei care a vrut sa redea un carnaval urban, plin de energie pozitiva pentru ca „sunt prea multe balade triste acum pe piata,! iar oamenii au nevoie sa se bucure intreaga vara”. Regizorul videoclipului este Alex Ceausu.
 
Coregrafiile sunt inspirate din filme de la Bollywood, dar si din coregrafiile pe care Andreea si partenerul ei de dans, Petrisor, le-au invatat in Mexic cand au obtinut locul doi pentru Romania la una dintre cele mai grele competitii de dans din lume, Campionatul International de dans.
 
In videoclip Andreea Balan a schimbat 7 tinute, iar pe set s-a aflat dulapul urias 2m pe 2m pe care-l foloseste la toate concertele in tara.
 


Tag-uri: Andreea Balan, Baila, lansare, Roton Music, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.936      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.597      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.466      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii