Angela Gheorghiu lanseaza un nou album de colinde, „Guardian Angel”

4 nov.    2.293     

Guardian Angel - Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu revine cu un nou material discografic pentru Sarbatorile de iarna, “Guardian Angel”, dupa succesul pe care l-a avut anul trecut cu albumul de colinde romanesti, “O, ce veste minunata!”, premiat cu Discul de Aur pentru vanzari record in mai putin de doua saptamani de la lansare.
 
“Ani de zile am visat sa inregistrez colinde romanesti si internationale. Anul trecut visul s-a implinit, CD-ul cu colinde romanesti a fost lansat. Anul acesta sunt fericita pentru noul meu disc, de data aceasta cu colinde internationale, pe care le iubesc la fel de mult ca si pe cele romanesti. Am tinut mult ca absolut toate piesele de pe acest album sa fie reorchestrate special pentru vocea mea. Am apelat la muzicieni talentati din Romania si din lume: Steven Mercurio, Julien Painot si Andrei Tudor, iar rezultatul este unul exceptional”, a spus Angela Gheorghiu.
 
Noul album al celebrei soprane contine 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I’ll Be Home For Christmas”, piesa interpretata impreuna cu Loredana si “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.
 
“Repertoriul ales este unul eclectic, veti descoperi piese in engleza, franceza, germana si chiar si in rusa. Sunt colinde de pretutindeni, am dorit sa cuprind frumusetile acestei muzici atat de populara in toata lumea. Craciunul este sarbatoarea preferata a milioane de oameni care sunt purtati de visare si credinta in bine, in armonie si pace, care isi doresc sa fie aproape de familie si prieteni. Am dorit sa cant impreuna cu fiica mea, Ioana Dan, pentru ca am avut dintotdeauna acest dor special de a fi aproape de cei dragi. Am insistat mult pentru a o convinge, dar am reusit, iar acordul ei m-a facut fericita. Piesa are o emotie sincera. Duetul cu Loredana este o recunoastere a unei prietenii ce ne leaga de multi ani, am inregistrat impreuna cu profesionalism si gratie. Il consideram amandoua un cadou pentru publicul din Romania, dar si pentru cel din intreaga lume”, a explicat soprana.
 
Colindele sunt inregistrate la Sala Radio, alaturi de Orchestra Nationala Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) si la Ines Sound & Video Studio, iar producatorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.
 
“Doresc sa le multumesc tuturor pentru ajutorul imens si dragostea pe care mi-au demonstrat-o: Jamie Rigler, Oltea Serban-Parau, Gladiola Lamatic, Mihai Ciortea, Florentina Bucos, Irina Stanescu, Tiberiu Soare, Daniel Jinga, Voicu Popescu, Yvan Bing, Andrei Barbu, Calin Ioachimescu, Cristi Dobrica, Andrei Tudor, Stevan Mercurio si Juien Painot”, a incheiat Angela Gheorghiu.
 
Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” poate fi deja cumparat din hypermaketuri si magazinele de specialitate din toata tara.


Tag-uri: album, Angela Gheorghiu, colinde, colinde internationale, Guardian Angel, lansare, sarbatori de iarna,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii