Anna May devine actrita de „Comedie”

20 oct.    1.193     

Anna May - Comedie

Si cele mai catastrofale situatii pot fi transformate usor intr-o comedie de care sa radem apoi, facandu-le astfel sa treaca mult mai usor si rapid.
 
Asta invatam din cea mai recenta piesa lansata de Anna May, „Comedie”, care vine la pachet si cu un videoclip aparte, presarat cu elemente care aduc aminte de bestseller-ul „Fifty Shades of Grey” in care rolurile dominatorului si dominatului sunt inversate.
 
Cu un ritm jucaus si versuri ce ne duc cu gandul la „dulcea razbunare”, „Comedie” reuseste sa te atraga de la primul acord.
 
Ce a facut personajul principal masculin ca sa merite un astfel de tratament dureros? „A gresit cu multe. Nu a iubit destul, a jonglat cu sentimente si, ca urmare, cine rade la urma rade mai bine”, a declarat Anna May.
 
Cat despre asemanarea cu Fifty Shades of Grey, Anna a spus ca este o simpla coincidenta: „Nu ne-am gandit la Fifty Shades Of Grey. Dar stiu ca e putin in zona aceea. Am vrut sa facem un clip sexy, de bun gust , sa nu exageram, sa nu mergem prea departe. Sunf foarte multumita de viziunea regizorului Michael Mircea.”
 
Anna May ne dovedeste in acest clip si calitati reale de actrita. Oare sunt sanse sa o vedem pe scena si in alte ipostaze decat cele in care ne-a obisnuit? „Eu mi-am dorit foarte mult sa dau la actorie, insa nu am gasit timpul necesar. Dar as vrea sa urmaresc si acest vis intr-o buna zi”, ne-a marturisit artista. Aceasta a adaugat, mai in gluma, mai in serios: „Mi-ar fi placut sa joc in Avatar, sa vad o Anna May albastra”.
 
In piesa, personajul feminin este extrem de ferm in ceea ce priveste refuzul: „Mie nimeni nu-mi spune nu”. Insa in spatele mesajului transant al piesei, „NU face parte din viata, nu e o tragedie daca cineva imi spune nu. Daaar daca e un caz extrem, vedeti in clip cum reactionez. Glumesc, desigur.”, ne-a lamurit Anna.
 
Videoclipului piesei proaspat lansate de Anna May seamana mai mult cu o comedie neagra, cu un umor „dureros” si „usturator”. In fond, cu totii avem nevoie de cate o comedie din cand in cand pentru a dezamorsa micile noastre tensiuni de zi cu zi. Anna May are si cateva recomandari in acest sens:”Imi plac foarte mult comediile, dar cel mai mult imi place sa ma uit la show-uri de stand up comedy si aici ii recomand pe George Carlin, Chris Rock si Pablo Francisco. Iar comedia mea preferata este „A Knight’s Tale .”
 


Tag-uri: Anna May, Comedie, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii