Antonia lanseaza single-ul „Dream About My Face”

7 ian.    1.921     

Antonia - Dream About My Face

Antonia lanseaza astazi single-ul „Dream About My Face”, o piesa de stare, in limba engleza, in care vocea artistei suna sexy si misterioasa.
 
„‘Dream About My Face’ este un fel de comeback dupa o pauza in care am avut concerte, am lucrat in studio si mi-am luat timp sa aleg impreuna cu echipele mele de la Roton si Global Records piesa cea mai potrivita. In piesa este vorba despre o fata indragostita, obsedata de un baiat, care este increzatoare in ea si in puterile ei, stie ca orice ar fi, ei vor ramane impreuna. Va lupta pentru dragostea lui pana il va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata lupta in ring pentru iubirea baiatului de care este indragostita”, a spus Antonia.
 
Piesa a fost compusa si produsa de Marco and Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, au compus single-ul anterior „Chica Loca”, dar si multe dintre piesele INNEI), versurile sunt scrise de Sorana Pacurar.
 
Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, intr-o sala de sport. Antonia este o sportiva care lupta in ring, se antreneaza si este sustinuta de prietenii ei. Invitati speciali in videoclip sunt artistii si prietenii Antoniei: Corina, Giulia, Boier Bibescu, K-rie, dar si Jessie Mae, prietena din copilarie a artistei, model din Los Angeles. Regizorul este Barna Nemethi, DP este Barbu Balasoiu.
 
Pentru acest videoclip, Antonia s-a antrenat constant la sala cu Sasha Calisthenic, antrenorul ei si cu coregraful Adrian Baranga (Freek) pentru partea de dans. Artista arata mai fit ca niciodata si si-a pus in valoare trupul bine lucrat si abilitatile de sportiva.
 
„Mi-am dorit sa filmez un videoclip in care sa fiu diferita, altfel decat se asteapta fanii mei sa ma vada, sa fiu mai putin glam, dar sexy si increzatoare in mine”, adauga Antonia.
 
Echipa cu care a colaborat Antonia pe parte de beauty este formata din Sorin Stratulat (hair stylist), Andra Manea (make-up artist), Cristina Craciun (stylist), iar pentru making of Alex Chitu (foto) si Lucian Barbulescu (video).
 
Piesa este lansata de Roton impreuna cu Global Records.
 


Tag-uri: Antonia, Dream About My Face, Global Records, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii