Atom si Yonna au „Dor de casa”, un nou single

27 ian.    1.823     

Atom si Yonna - Dor de casa

Red Clover Media va prezinta noul single Atom feat. Yonna – „Dor de casa”, o piesa dedicata celor care desi sunt plecati, au inima ACASA.
 
<< "Dor de casa" este o piesa care se adreseaza oricarui roman plecat prin lume, ce a simtit macar o data lipsa familiei, a prietenilor buni si a locului in care a crescut, a iubit si a trait>>, a spus Atom.
 
Atom, pe numele real Matei Danut, este originar din Slobozia si si-a descoperit pasiunea pentru a scrie versuri inca din clasele primare. Mai tarziu a luat contact cu muzica rap si a inceput sa lucreze la mai multe piese. A colaborat cu mai multi artisti de hip-hop: Kafu de la Morometzi, Rashid de la C.I.A, Drei Ros. De asemenea, nu se afla la prima colaborare cu o artista a casei de discuri Red Clover Media, el cantand alaturi de Miss Mary piesa „Spune-mi” feat. Krem.
 
Colaborarea cu Yonna a venit in mod fieresc, Yonna facand parte din valul de tinere talente descoperite de Red Clover Media. Tanara care la doar 18 ani isi compune singura piesele si isi scrie versurile, are deja lansate mai multe single-uri: „ Forgot About Us”, „In Vis”, „Ce a fost”.
 
“Piesa „Dor de casa” are o incarcatura emotionala foarte puternica. Consider ca mesajul este unul puternic care intareste afirmatia „Nicaieri nu-i mai bine ca acasa”, fiecare om regasindu-se in aceste vorbe. Sper ca si ascultatorilor sa le placa si sa simta acelasi sentiment pe care l-am simtit si noi atunci cand am ascultat aceasta piesa pentru prima data.”, a declarat Yonna.
Pe langa pregatirile pentru sustinerea examenului de Bacalaureat, Yonna lucreaza si la propriul single ce va fi lansat in prima parte a acestui an.
 
Pentru a afla mai multe despre Yonna si a fi la curent cu activitatea ei muzicala, urmariti fb.com/YonnaMusic.
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Atom, urmariti fb.com/atomofficial.
 


Tag-uri: Atom, Dor de casa, lansare, Red Clover Media, single, Yonna,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii