Aza si Adrian Sina lanseza o piesa care „Usor, Usor” promite sa cucereasca publicul!

14 dec.    1.077     

Aza - Usor Usor feat. Adrian Sina

Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tanara artista nascuta in Calarasi, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la frageda varsta de 4 ani. Cu sprijinul parintilor si cu multa daruire, talentata cantareata a ajuns in lumina reflectoarelor.
 
Aza a stralucit pe scena numeroaselor festivaluri nationale si internationale, de unde a revenit mereu cu trofeele mult ravnite. „Festivalul Trofeul Tineretii Amara 2015”, „Flori de mai”, „Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la „Eurovision Junior 2009” iar la „Vocea Romaniei 2015” a ajuns in semifinala sub tutela Loredanei Groza.
 
Lista de mentiuni nu se termina aici, prestatiile ei ajutand-o sa se faca remarcata de cei mai buni compozitori din Romania, Marius Teicu si regretatul Cornel Fugaru, care au indrumat-o in lumina reflectoarelor.
 
Recent, Aza a urcat pe scena alaturi de Adrian Sina la Brasov, Baia Mare, precum si in Bucuresti. Colaborarea dintre cei 2 artisti continua astazi cu lansarea primului single.
 
„Usor, Usor” este o piesa cu suflu tineresc si un videoclip proaspat, cu influente din liceele Statelor Unite. Vocea Azei, contureaza perfect lirica piesa, punand accent pe calitatile sale vocale.
 
Piesa a fost produsa in studioul Akcent Music.
 
Va invitam sa va lasati capcana „Usor, Usor” noii piese si sa-i savurati mesajul si videoclipul.
 


Tag-uri: Adrian Sina, Akcent Music, Aza, Roton Music, Usor usor,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii