Baietii de la FLY PROJECT au fost arestati pentru 24 de ore!

22 ian.    1.673     

Fly Project - Like a star

Tudor si Dan au stat peste 24 de ore intr-o camera de interogatoriu alaturi de un model international extrem de sexy, pentru filmarile noului videoclip. Desi rolul lor in clip este cel al unor detectivi de politie, Tudor si Dan schimba rolurile si se lasa „arestati” de inocenta si senzualitatea modelului de numai 20 de ani, foarte cunoscuta in Hong Kong pentru campaniile de lenjerie intima a caror imagine a fost.
 
„O fata frumoasa si sexy poate suci mintile si celui mai cerebral barbat; si da, ne-a facut placere sa fim noi cei anchetati de frumoasa Dorina, desi initial situatia trebuia sa fie inversa” spune Tudor.
 
„Like a Star” este noul single Fly Project si urmeaza sa fie lansat impreuna cu videoclipul, lansarea fiind simultana worldwide. Piesa este produsa de Fly Records, pastrand elementele principale ale hiturilor internationale precedente. Videoclipul este realizat de regizorul Alex Ceausu, cu care Fly Project a facut echipa foarte buna si zeci de milioane de vizualizari la clipurile hiturilor „Goodbye”, „Musica”, „Back In My Life” si „Toca Toca”.
 
Personajul principal al videoclipului este EA, cea mai sexy femeie, care innebuneste orice barbat ii sta in cale si este prinsa, acuzata si supusa unui interogatoriu dur, pentru ca isi foloseste atuurile fizice pentru fapte ilegale. Decorul, care a necesitat zile intregi de proiectare si constructie si peste 48 de ore de montaj, a avut niste elemente surpriza, complet transparente, care au accentuat senzualitatea actiunii.
 
Fly Project continua turneul international #MostWanted, adaugand permanent noi destinatii pentru 2015.
 


Tag-uri: Fly Project, Fly Records, lansare, Like a star, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii