Baietii din trupa Last Night impart aceeasi femeie

18 mart.    1.293     

Last Night - Hai, Hui

Cristi si Felix sunt tineri, talentati si totusi se lupta pe aceeasi femeie. O lupta continua intre trecut si prezent, in care doar unul castiga. Acesta este scenariul imaginat de regizorul Anthony Icuagu pentru videoclipul noului single al trupei Last Night, intitluat „Hai Hui”.
 
Filmarile au avut loc la Rin Grand Hotel in Bucuresti si nu au durat decat 12 ore: „Eram convinsi ca va dura mai mult, ca vom intarzia, dar totul a mers ceas. Nu a intervenit nimic neprevazut, totul a decurs conform programului si a fost cea mai scurta filmare de clip de pana acum” spune Felix. O bloggerita sexy, care uimeste prin look-ul original, este „marul discordiei” dintre cei doi.
 
„Hai Hui” este o piesa produsa in studioul Fly Records, al baietilor de la Fly Project, iar Cristi si Felix au foarte mare incredere in ea: „Ne place si suntem convinsi ca va ajunge la public exact starea pe care am incercat sa o transmitem cu piesa asta. Totul este despre dragoste si pentru dragoste” declara Cristi.
 
Trupa Last Night a suferit o modificare de formula, unul dintre componenti alegand un alt drum, independent de trupa.”Bogdan are alte planuri, dar nu ne-am certat, pur si simplu am spus fiecare cum ne dorim sa stea lucrurile si fiecare dintre noi am respectat decizia celuilalt” povesteste Felix.
 


Tag-uri: Fly Records, Hai Hui, Last Night, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii