Baietii lanseaza videoclipul piesei „Dragoste in lanturi”

17 ian.    1.534     

Baietii-Dragostea-In-lanturi

Vi-l imaginati pe Liviu Varciu in rol de profesor? Sau pe Dorian Popa implicandu-se intr-un battle la sala de forta? Sau ca poti sa castigi dragostea unei fete fara sa adopti o atitudine de „dur”, ci doar fiind natural, timid si sincer?
 
Toate acestea se intampla in primul videoclip al trupei Baietii, realizat pentru piesa lor de debut „Dragoste in lanturi”, care se poate auzi la radio si se bucura deja de numeroase aprecieri.
 
Despre videoclip, Andy si Razvan au declarat entuziasmati: „A fost super la filmari, nu s-au simtit cele 24 de ore de munca, au trecut cam repede, ne-a placut la nebunie. Dorian si Liviu sunt foarte tari, le multumim ca sunt alaturi de noi. Am ras mult cu Dorian la filmari la sala, iar cu Liviu a fost hilar pentru ca a trebuit sa il palmuiasca pe Alecu si ne rugam sa nu iasa din prima, sa mai tragem scena de cateva ori, dar din fericire pentru el nu a fost nevoie. Pe scurt, ne-a placut foarte mult, mai vrem.”
 
Alecu a adaugat: „A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. M-am distrat de minune alaturi de o echipa super frumoasa si profesionista.”
 
„Dragoste in lanturi” este compusa de Liviu Varciu si Stereomilk, iar regia si DOP-ul sunt semnate de Bogdan Paun, respectiv Alexandru Muresan (impreuna NGM Media). Machiajul si coafurile au fost asigurate de Angelic Studio, iar vestimentatia a fost oferita de Holy Fashion.
 


Tag-uri: Baietii, Dragoste in lanturi, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.718      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.417      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.278      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii