Belleamy lanseaza “Toca Me”

6 dec.    1.380     

Belleamy - Toca me

Red Clover Media va prezinta noul single al lui Belleamy, “Toca Me” pentru care tanara artista a filmat si un videoclip incendiar.
 
Belleamy s-a nascut pe 22 decembrie 1996 si se afla la al 3-lea single. Single-ul „Toca Me” a fost produs in studiourile Red Clover de catre Lorean Georgian, cel care a participat si la productia piesei „Bye, Bye”. Este o piesa in limba spaniola cu un ritm reggaeton, o piesa la care Belleamy tine foarte mult si spera sa fie pe placul multor ascultatori. Piesa este insotita si de un videoclip foarte dinamic care adauga un plus de culoare acestei productii.
 
“Filmarile au fost facute in Bucuresti, in mai multe locatii si au durat doua zile, echipa fiind una de exceptie cu experienta foarte mare in acest domeniu. Imi aduc aminte cu placere ca la una din filmarile facute pe o strada din Centrul Vechi, am avut ca partener de filmare o pisica tigrata venita de undeva din zona, care a incercat din rasputeri sa ma „eclipseze”, acaparand aproape toate cadrele.
Imi doresc ca aceasta piesa sa fie pe locurile fruntase ale play-listurilor tuturor ascultatorilor muzicii de gen si a radiourilor, sa fie nelipsita de la toate petrecerile si nu in ultimul rand sa fie pe placul numerosilor mei fani care au asteptat cu mult interes lansarea acestui proiect.”, a spus Belleamy.
 
Pentru a afla mai multe despre frumoasa si talentata Belleamy, urmariti pagina fb.com/Belleamy.
 


Tag-uri: BELLEAMY, Red Clover Media, Toca Me,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii