Betty Blue lanseaza piesa „Acolo sus”, un omagiu adus mamei sale

29 nov.    1.171     

Betty Blue

Piesa „Acolo sus” este compusa de catre Speak, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si o aduce pe Betty intr-un decor idilic, foarte emotionant. Filmarile au fost loc pe parcursul a 24 de ore atat in Bucuresti, cat si in afara orasului.
 
In urma cu cateva ore, Betty a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru mama ei, Fanica, care astazi ar fi implinit 33 de ani si care a decedat in urma cu sase ani.
„… este 11 septembrie. Inainte, era o zi insorita. Dar pentru mine, inca de acum 6 ani, e o zi trista. Oriunde te-ai afla, vreau sa-ti spun ca mi-e dor de tine, mamica draga. Vei ramane mereu in sufletul si mintea mea! Simt ca esti bine acolo sus, printre nori si stele si sper ca esti mandra de mine! Ma voi gandi mereu la tine si, chiar daca astazi nu mai pot sa-ti cumpar un cadou, vreau sa iti dedic melodia pe care o voi lansa – „Acolo sus”. Te voi iubi mereu!”
 
Betty a inceput cariera muzicala in urma cu un an, cand a lansat single-ul „Intr-o secunda” si, inca de atunci, si-a facut o promisiune ca ii va face pe toti cei apropiati mandri si ca se va remarca prin talent, entuziasm si profesionalism. Anul acesta tanara artista a lansat si cel de-al doilea single, „La anii mei”.
 


Tag-uri: Acolo sus, Betty Blue, Cat Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii