Betty lanseaza single-ul „Rochii de soapte”

4 mart.    2.120     

Betty - Rochii de soapte

Betty lanseaza un nou single, „Rochii de soapte”, o poveste fresh si flirty despre primii fiori ai dragostei.
 
„Sunt foarte entuziasmata de noul single, de anul 2016, in care sper sa va surprind cu multe melodii. Amintirile chinuitoare ar trebui sa dispara repede, iar noi sa ne bucuram la intensitate maxima de lucrurile care conteaza, sa gasim frumusetea in orice detaliu si sa iubim neconditionat”, spune Betty.
 
Daca in 2014 a lansat single-ul „Intr-o secunda” si in 2015 single-ul si videoclipul „La anii mei”, ambele cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Rochii de soapte” este al treilea single lansat de catre Betty, de aceasta data compus de catre GEØRGE, Marius Dia, Erik si Lorean Georgian.
 
Mai mult, pe 11 septembrie 2015, Betty a lansat o piesa-talisman, in ziua in care mama ei ar fi implinit o frumoasa varsta. Piesa „Acolo sus” este compusa de catre Speak, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si o aduce pe Betty intr-un decor idilic, foarte emotionant.
 
Betty a inceput cariera muzicala in urma cu un an, cand a lansat single-ul „Intr-o secunda” si, inca de atunci, si-a facut promisiunea ca ii va face pe toti cei apropiati mandri si ca se va remarca prin talent si profesionalism.
 


Tag-uri: Betty, Cat Music, Rochii de soapte,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii