Beyonce si Pharrell Williams, printre marii castigatori de la premiile Grammy 2015

10 feb.    1.452     

Grammy Awards 57th

Cele mai importante premii ale industriei muzicale internationale, The Grammy, si-au anuntat duminica, 8 februarie 2015, castigatorii. Artistii Columbia Records / Sony Music se numara printre marii castigatori.
 
Beyonce si Pharrell Williams sunt doi dintre artistii cu cele mai multe nominalizari si tot ei se afla printre marii castigatori ai serii, cu cate 3 premii fiecare.
 
Beyonce a primit „Best Surround Sound Album” pentru albumul „Beyonce”, dar si doua premii pentru hitul „Drunk in love”, la categoriile „Best R&B Performance” si „Best R&B Song. Artista a urcat pe scena premiilor Grammy pentru o interpretare live exceptionala a pieselor „Take my hand” si „Precious Lord”.
 
Pharrell Williams a primit, de asemenea, 3 premii – la categoria „Best Urban Contemporary Album”, cu albumul „G I R L” si la categoriile „Best Pop Solo Performance” si „Best Music Video” cu hitul „Happy”, pe care l-a interpretat live.
 
Printre marii castigatori s-au numarat si Jack White (Best Rock Performance cu piesa ‘Lazaretto’), Tony Bennett & Lady Gaga – „Cheek to Cheek” (Best Traditional Pop Vocal Album), remixul facut de Tijs Michiel Verwest pentru hitul – “All Of Me, de la John Legend (Tiesto’s Birthday Treatment Remix) – Best Remixed Recording, Non-Classical” si multi altii.
 
AC/DC, Hozier, John Legend, Usher, Beyonce si Jay Z sau Sia au urcat pe scena din Los Angeles pentru a oferi publicului, dar si celor din fata televizoarelor, un show senzational, la editia cu numarul 57 a premiilor.
 


 
 

 
 


Tag-uri: 2015, Beyonce, castigatori, Grammy, oremiile, Pharrell Williams,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii