Bianca Linta lanseaza single-ul „In A High”

1 sept.    1.458     

Bianca Linta - In a High

DJ si artist roman din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alaturi de Cat Music, „Naughty Truck”. Presa a definit acest track ca „prima piesa adevarata de EDM din muzica romaneasca”. Astazi, Bianca Linta continua sa ne surprinda cu un nou release EDM – „In a high”, o poveste sensibila si originala, o melodie compusa alaturi de producatori internationali.
 
„In a High este o piesa despre sufletele pereche, care trec impreuna prin ploi si soare, despre cei care reusesc sa puna pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeste despre arta de a depasi punctul de cotitura, in care fie alegi sa ramai cu persoana iubita, fie sa va despartiti. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la inceput de drum, o intalnesc. In cazul de fata, ea isi declara dragostea neconditionata si il alege pe el de fiecare data. ‘In a High’ e o piesa speciala si personala, draga inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!”, declara Bianca.
 
In stilul caracteristic al Biancai, si noul single „In A High” are influente EDM si a fost compus de catre Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo si Florin Grozea.
 
Bianca Linta a surprins publicul in 2015 cu single-ul si videoclipul „Naughty Truck”, cu o imagine originala si o poveste ce sustine mesajul piesei, intr-o nota expresionista si psihedelica, cu elemente grafice, fashion si inserturi digital art.
Mai mult, Bianca a inceput sa mixeze si sa compuna de la 20 de ani si a fost descrisa de catre presa americana drept „Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din SUA, alaturi de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.
 


Tag-uri: Bianca Linta, Cat Music, In a High,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii