Bianca Linta lanseaza single-ul „Naughty Truck”

2 dec.    1.251     

Bianca Linta - Naughty Truck

Cat Music prezinta cu mandrie un nou produs muzical international: Bianca Linta – ”Naughty Truck”.
 
Single-ul „Naughty Truck” a fost lansat simultan in opt tari si este compus de catre Bianca Linta, alaturi de Marius Moga, Madalin Rosioru si Ionut Marius Vasilache.
 
Regizat de catre iRonic, videoclipul surprinde o imagine originala si o poveste ce sustine mesajul piesei. Make-up-ul, outfit-urile si hair-styling-ul sunt realizate in concordanta cu metaforele din videoclip si evidentiaza, intr-o nota expresionista si psihedelica, elemente grafice, combinate cu cele fashion, dar si cu inserturile digital art.
 
„Am revenit in Romania dupa 11 ani si am descoperit oameni talentati si entuziasti! ‘Naughty Truck’ este despre curaj si despre asumarea riscurilor. E riscant sa pleci din New York, sa incepi un nou drum artistic, sa lansezi un videoclip crazy. Suntem o mana de rebeli care au lucrat pentru a crea o bucata din arta moderna. ‘Naughty Truck’ inseamna explozie, inovatie, senzualitate”, declara Bianca Linta.
 
Bianca Linta este un adevarat artist: model, DJ, cantareata si producator muzical. Artista s-a nascut in Romania, dar a plecat impreuna cu familia in copilarie in Statele Unite, la New York. A inceput sa mixeze si sa compuna la 20 de ani si a fost descrisa de presa americana ”Ioana d’Arc din viitor”. Bianca Linta a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din SUA, alaturi de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.
 


Tag-uri: Bianca Linta, Cat Music, DeMoga Music, Naughty Truck,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii