Bitza colaboreaza cu Mihai Margineanu pentru piesa „Caldura mare”

8 iul.    1.382     

Bitza feat. Mihai Margineanu - Caldura mare

Soare, caldura mare si un featuring inedit: Bitza si Mihai Margineanu prezinta prognoza meteo pentru urmatoarele luni: „Caldura mare”
 
Daca anul trecut, Bitza lansa albumul „Liniste”, in media digitale, acum artistul intampina vara, cum altfel, decat cu o piesa care ne indeamna sa fugim la mare si sa cautam solutii pentru a scapa de zilele calduroase.
 
”M-am gandit ca cea mai potrivita voce pentru melodie este cea a lui Mihai Margineanu. A acceptat imediat, ma bucur enorm, si astfel s-a nascut o super piesa. Cu Mihai ma stiu de multi ani, de la concerte, chefuri, inregistrari”, povesteste Bitza.
 
Piesa „Caldura mare” este compusa de catre Bitza, Razvan Grigorescu, DJ Christu, Ciprian Lemnaru si Mihai Margineanu si se va regasi pe albumul „Liniste II”, material discografic pe care artistul il va lansa in cateva luni. Cu toate ca ii despart aproximativ 3000 de kilometri, cei doi artisti au ajuns la varianta finala destul de repede.
 
Cu o cariera de peste 20 de ani si hituri ca „Vorbeste vinul”, „Vicii”, „Numele tau”, Bitza s-a mutat recent in Spania, unde va studia la singura facultate europeana de inginerie audio. Intre timp, celebrul hip-hopper invata limba spaniola, compune piese in continuare si nu va lipsi din peisajul muzical autohton.
 


Tag-uri: Bitza, Caldura mare, Cat Music, Mihai Margineanu,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii